Welcome to my on-line tribute to the London based Chiswick label. Started in 1975 and, under various guises, still going strong to this day, Chiswick put out some of my favorite records ever. Here you'll find an ever growing collection of info, record sleeves, old advertisements and whatever comes to mind. So dig in and enjoy!

Monday, July 24, 2006

Grunnen rocks..

The Radio Stars appeared at a festival in Groningen (august 1978) alongside Dutch punk icons Ivy Green, Helmettes, Suzannes and Subway. And yeah, I would love to have been there. But alas, it was not to be...

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hey Jeroen,

Kan ik daar een groter gescaned exemplaar van krijgen voor de Helmettes site als bewijs dat we waarempel echt hebben bestaan en zelfs serieus hebben opgetreden. Ik heb die poster nooit eerder gezien maar kan me het optreden nog wel herinneren. We hebben toen zelfs 2 keer gespeeld om dat een andere band niet was komen opdagen, ik dacht dat het Panik was, maar die staan niet op je poster. De eerste keer speelden voor een volkomen lege zaal omdat in de ander zaal een grote act stond weet niet meer welke. Volgens de recensie in "het Nieuwsblad van het Noorden" waren we wel beter dan de New Adventures, dat is toch al heel wat. Het was allemaal georganiseerd door die mannen van Subway. Het is trouwens een festival dat als afsluiter diende van zomerse concerten in het Groningsche Sterrebos, vandaar die naam. Tegenwoordig heet het anders en geven ze prijzen weg.

Joris.

Monday, July 24, 2006 3:53:00 PM

 
Blogger Jeroen Vedder said...

Scan is onderweg...

Groeten,

Jeroen

Tuesday, July 25, 2006 12:53:00 AM

 

Post a Comment

<< Home